Huawei P40 отримає потрійну камеру, але втратить слот для навушників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei P40 отримає потрійну камеру, але втратить слот для навушників

Фондовий ринок
324
Перші рендери Huawei P40 були надто темними, але новий рендер від інсайдерів дає чітке уявлення про новий телефон. На задній панелі зображена потрійна камера, розташована в прямокутному виступі в верхньому лівому кутку.
Передня частина також цікава: вона показує плоский екран з отвором для розміщення подвійної селф-камери. Екран повинен мати розміри 6,1 або 6,2 дюйма по діагоналі. Про цю версію смартфона не так багато подробиць, але, з чуток, на задній панелі є основна + надширока камера, плюс 3D-датчик ToF.
Однак, якщо вірити тексту під камерою, як видно на рендері, третя камера насправді має телеоб’єктив 80 мм (3-кратне збільшення). Камера для селфі майже напевно має основний і надширокий об’єктив. На жаль, телефон, схоже, втратив 3,5-мм роз’єм для навушників – у P30 він був у нижній частині. Цей рендер не вказує вид зверху P40, але гнізда, як правило, видно навіть на вигляді збоку, бо вони оточені невеликим поглибленням, щоб звільнити місце для штекера.

Huawei P40 буде працювати на чіпсеті Kirin 990 (можливо, варіант 5G) і під управлінням Android 10 з сервісом Huawei Mobile Services, який заміняє програмне забезпечення Google. P40 і P40 Pro будуть представлені в березні, і очікується, що вони будуть абсолютно різними. З чуток, модель Pro має ще дві камери ззаду і чотирикутний дисплей спереду.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас