Apple звинуватили в крадіжці секретної інформації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple звинуватили в крадіжці секретної інформації

Фондовий ринок
572
Компанія Apple зіткнулася з судовим позовом з приводу функцій моніторингу стану здоров’я Apple Watch, повідомляє Bloomberg. Masimo, медична технологічна компанія, звинувачує Apple у крадіжці комерційної таємниці і порушенні 10 її патентів.
Masimo подала позов до федерального суду. У звіті пояснюється, що Apple звинувачують в отриманні секретної інформації від Masimo “під виглядом робочих відносин”. Очевидно, що Apple також залучила кількох співробітників Masimo для своїх власних медичних груп.
Apple звернулася до Masimo в 2013 році з метою налагодити контакти для можливої ​​співпраці, повідомляється в скарзі, поданій до федерального суду в Санта-Ана, штат Каліфорнія. Apple заявила, що хоче “дізнатися більше про технології Masimo, щоб потенційно інтегрувати цю технологію в продукти Apple”. Masimo повідомляла, що відмовилася від цих зустрічей, оскільки не вважала їх продуктивними. Тоді Apple почала наймати ключових співробітників з Masimo і її дочірньої компанії Cercacor. Медична компанія називає це “цілеспрямованим зусиллям для отримання інформації та досвіду”.
Masimo – це міжнародна компанія, яка спеціалізується на медичних технологіях, розробці неінвазивних функцій моніторингу пацієнтів і пульсових оксиметрах. У 2014 році, перед запуском Apple Watch, в різних звітах зазначалося, що Apple переманила деяких співробітників з керівного складу Masimo.
В рамках судового процесу Masimo домагається постанов про блокування використання запатентованих винаходів в майбутньому, повернення конфіденційної інформації та відшкодування збитків.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас