Apple контролює більш ніж половину ринку TWS навушників (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple контролює більш ніж половину ринку TWS навушників (інфографіка)

Фондовий ринок
692
Дослідницька компанія Strategy Analytics опублікувала звіт про стан ринку повністю бездротових навушників (TWS) за підсумками 2019 року. Як свідчать дані аналітиків, лідером цього ринку є компанія Apple, на частку якої припадає більш ніж половина всіх продажів.
Другу і третю сходинку займають компанії Xiaomi і Samsung, відповідно, але їх показники скромніші. Обидві ці компанії не змогли подолати рубіж в 10% частки ринку.
Apple контролює більш ніж половину ринку TWS навушників (інфографіка)
Немає нічого дивного в тому, що у Apple найбільша частка на ринку бездротових навушників, оскільки компанія з Купертіно практично створила цю категорію із запуском AirPods в 2016 році. За словами голови Strategy Analytics Кена Хайєрса, Apple AirPods є домінуючою Bluetooth-гарнітурою в світі за обсягами продажів і доходів у сегменті TWS. Він додав, що Apple продовжить домінувати в цій категорії до середини наступного десятиліття.
У 2019 році доходи від продажів TWS навушників зросли більш ніж на 200%, а у Apple фіксувалося зростання на рівні 71%. За прогнозами аналітиків, що до 2024 року дохід на цьому ринку перевищить $100 млрд на рік, і нові гравці все ще можуть встигнути отримати свою порцію пирога.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас