В "Харківському метрополітені" повідомили деталі проєкту з будівництва нових станцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В "Харківському метрополітені" повідомили деталі проєкту з будівництва нових станцій

Казна та Політика
721
У Харкові планують продовжити третю лінію метрополітену і збудувати ще дві станції – від станції “Метробудівників” до “Одеської”.
“Наразі Харківський метрополітен складається з 3-х ліній і 30 станцій. Будівництво нової лінії метрополітену поки що не передбачено. Але планується продовження третьої лінії Харківського метрополітену від станції “Метробудівників” до станції “Одеська”, – повідомили на підприємстві.
За інформацією метрополітену, будівництво почнеться після проведення тендерних процедур, строки яких перебувають на стадії узгодження з міжнародними фінансовими організаціями, що здійснюють кредитування будівництва. Основні вимоги до учасників тендеру – наявність досвіду з будівництва метрополітенів і відповідного будівельного обладнання та персоналу.
“Проєктом передбачено будівництво двох станцій з проєктними назвами “Державінська” і “Одеська”. Обидві станції, які планують до будівництва, – дрібного закладення. Проєктний строк будівництва двох станцій з перегінними тунелями становить 48 місяців. Обидві станції плануються до відкриття одночасно”, – повідомили на підприємстві.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас