Мінсоцполітики спрямувало 4,1 млрд грн на виплату соцдопомог — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінсоцполітики спрямувало 4,1 млрд грн на виплату соцдопомог

Казна та Політика
625
З 1 по 8 січня Міністерство соціальної політики спрямувало в регіони 4,1 млрд грн на виплату соціальних допомог населенню.
Про це заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко заявив під час робочої поїздки в Полтавську область, передає пресслужба відомства.
Куди спрямували кошти: гроші підуть за новим механізмом фінансування соціальних виплат (бюджетна програма замість субвенцій), що дозволить видавати допомогу населенню набагато швидше.
“Відповідно до заявок обласних державних адміністрацій, гроші були перераховані в регіони – а саме: місцевим органам соціального захисту населення, які наразі здійснюють виплати населенню через банки і пошту. Таким чином, вже найближчими днями одержувачі виплат можуть очікувати на відповідні виплати”, – наголосив Віталій Музиченко.

Довідка Finance.ua:

  • 1 січня 2020 року Мінсоцполітики отримало від Мінфіну контроль за частиною виплат населенню і перетворило їх із субвенцій на бюджетні програми, що дозволить пришвидшити виплати українцям.
  • Віталій Музиченко заявляв, що отримувати субсидію на оплату житлово-комунальних послуг вигідніше, ніж користуватися пільгою на оплату цих послуг.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас