Klipsch представить бездротові навушники зі штучним інтелектом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Klipsch представить бездротові навушники зі штучним інтелектом

Технології&Авто
296
Kомпания Klipsch розширює свій модельний ряд ще трьома бездротовими моделями.
Інтелектуальні навушники Klipsch T10 True Wireless і T5 True Wireless ANC включають AI, засоби управління жестами і активне шумозаглушення. Хоча деталі про ШІ обмежені. Все, що відомо, це те, що вони мають “операційну систему з вбудованим штучним інтелектом”. Вкладиші T10 менші, ніж у більшості справжніх бездротових навушників. Вони будуть доступні восени 2020 року ціною $649. T5 True Wireless ANC також будуть доступні восени 2020 року, але вони коштуватимуть значно дешевше: $299.
Klipsch представить бездротові навушники зі штучним інтелектом
Klipsch також розробляє спортивну версію T5. Компанія стверджує, що “міцні навушники” і їх корпус пило- і водонепроникні. Вони мають ступінь захисту IP67, а чохол пропонує як видалення вологи, так і бездротову зарядку. Вони поставляються з трьома розмірами вушних крилець.
Klipsch представить бездротові навушники зі штучним інтелектом
T5 надійдуть у продаж влітку 2020 року за ціною 229 доларів.
Всі навушники будуть працювати з новим додатком Klipsch Connect, який дозволяє користувачам персоналізувати налаштування еквалайзера, завантажувати оновлення, контролювати рівень заряду батареї і звертатися в службу підтримки. Додаток вже доступний для користувачів.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас