Bosch представила нову розробку для смарт-окулярів (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bosch представила нову розробку для смарт-окулярів (відео)

Технології&Авто
320
Компанія Bosch нещодавно анонсувала Smartglasses Light Drive, нове готове до використання рішення для виробників пристроїв.
Воно дозволить їм створювати менші, легші і більш стильні смарт-окуляри. Рішення Bosch Smartglasses Light Drive також буде працювати з вигнутими і коригуючими лінзами. Прозорість протягом всього дня, менший розмір на 30% в порівнянні з іншими смарт-окулярами, вага менше 10 г і здатність доставляти яскраві зображення навіть під прямими сонячними променями – це лише частина основних переваг Smartglasses Light Drive.
Нове рішення від Bosch – це просто розширення дисплея смартфона або “розумного” годинника. Користувач може використовувати ці смарт-окуляри для таких цілей: оперативна інформація по гучному зв’язку в мінімалістському форматі; навігація, дзвінки і повідомлення; будильники, нагадування календаря; платформи обміну повідомленнями, такі як WhatsApp і WeChat; щоденна інформація на основі заміток, наприклад, список справ і список покупок; конфіденційність, тільки для очей користувача, невидима для інших.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас