Податкова оштрафувала мережі АЗС майже на 83 мільйони гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова оштрафувала мережі АЗС майже на 83 мільйони гривень

Фондовий ринок
500
Державна податкова служба України за підсумками перевірок нарахувала 82,9 млн грн штрафних санкцій суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність з реалізації пального в країні, за порушення вимог законодавства.
Як повідомили в прес-службі Податкової служби, для запобігання та виявлення порушень законодавства у сфері обігу пального і забезпечення надходження в повному обсязі акцизного податку до бюджету податкова здійснює контрольно-перевірочні заходи з виявлення на території України нелегальних автозаправних станцій (АЗС).
Підрозділи контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів податкової служби провели 282 фактичні перевірки суб’єктів господарювання, а також демонтували 74 «незаконні» об’єкти торгівлі пальним.
Крім того, Податкова служба передала Національній поліції України 81 матеріал за підсумками перевірок для прийняття подальших заходів.
“Одночасно встановлено 225 сумлінних платників податків, які здійснюють роздрібну торгівлю пальним, з наявними дозвільними документами, зокрема, ліцензіями на право ведення відповідного виду господарської діяльності”, – зазначили в прес-службі, додавши, що робота в цьому напрямку триває.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас