Київстар підключив до 4G ще 68 населених пунктів України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київстар підключив до 4G ще 68 населених пунктів України

Фондовий ринок
338
Київстар підключив до мережі 4G нові міста і села – так, в Запорізькій області до мережі швидкісної передачі даних приєдналися міста Енергодар і Дніпрорудне, в Полтавській області – Глобине, в Івано-Франківській області – місто Бурштин, а в Луганській – Попасна.
Крім цих міст зв’язок 4G почав працювати в десятках прилеглих сіл. На сьогодні швидкісний мобільний інтернет за новою технологією доступний вже для понад 74% населення України. Щоб забезпечити населенню України доступ до нових технологій зв’язку, Київстар встановив понад 8 тисяч базових станцій з 4G і щотижня збільшує територію мережі. Послугами 4G зв’язку змогли скористатися вже понад 8 мільйонів абонентів. Завдяки розвитку мережі, впровадженню нових послуг, абоненти суттєво збільшили споживання мобільного інтернету.
Так, у листопаді 2019 року в мережі Київстар абоненти використали на 45% більше дата трафіку, ніж за весь 2016 рік. Нагадаємо, що за даними незалежних міжнародних компаній Ookla і nPerf за 2018 і 2019 роки, середня швидкість мобільного інтернету на пристроях, які підтримують зв’язок 4G, в мережі Київстар – найвища серед мобільних операторів України.
З 2015 року компанія “Київстар” інвестувала в розвиток технологій зв’язку 3G і 4G майже 25 мільярдів гривень. Щоб скористатися послугами 4G абоненту, необхідний смартфон з підтримкою технології LTE, і USIM-карта. Замінити стару SIM-картку на USIM можна безкоштовно в 8 тисячах торгових точок по всій Україні.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас