Partnership for Sustainability Award 2019: зелені проекти BNP Paribas здобули відзнаку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Partnership for Sustainability Award 2019: зелені проекти BNP Paribas здобули відзнаку

Особисті фінанси
38
BNP Paribas Bank Polska здобув нагороду Partnership for Sustainability Award 2019 за найкращий соціальний проект, спрямований на досягнення Цілей сталого розвитку ООН. Ініціатор конкурсу — Представництво Глобального договору ООН в Україні.
У конкурсі партнерських проектів між різними групами стейкхолдерів для досягнення сталого розвитку серед 80 проектів з 4 країн польський проект BNP Paribas «Фонд фінансування енергоефективності для житлових будинків» отримав відзнаку у категорії «Планета».
Члени журі Partnership for Sustainability Award 2019 оцінювали проекти в категоріях:
Суспільство (інклюзивність, освіта, розширення можливостей для молоді, культурне розмаїття, гендерна рівність, охорона здоров’я, тощо) Планета (навколишнє середовище, поведінка з відходами, зелена енергія, зміна клімату, захист біорізноманіття, управління харчовими продуктами та водою, сталий ланцюг поставок, тощо)
Світ (права людини, соціальне забезпечення, сприяння мирному діалогу, протидія корупції тощо)
Економічний розвиток (економічне зростання, економіка замкненого циклу, сталі міста, інфраструктура, зелені інновації, розвиток громад тощо).
Проект «Фонд фінансування енергоефективності для житлових будинків» був створений BNP Paribas Bank Polska у співпраці з Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) в рамках європейської місцевої енергетичної допомоги, яка є спільною ініціативою ЄІБ та Європейської комісії за програмою «Горизонт 2020». Він призначений для житлових асоціацій, які хочуть підтримати енергетичну ефективність та відновлювальні джерела енергії житлових будинків (багатоквартирних будинків) у Польщі.
Важливо підкреслити, що завдяки даному проекту BNP Paribas Group — основний акціонер UKRSIBBANK — отримає додаткові компетенції у галузі енергоефективності в багатоквартирних будинках. Ці компетенції залишаться за BNP Paribas Group після завершення проекту і банк у Польщі зможе продовжувати цей вид діяльності, що робить цей проект стійким та корисним у створенні кращих практик, які надалі будуть використовуватися на ринку.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас