Повідомлення про укладення договору за яким Драгон Капітал Інвестментс Лімітед стане власником контрольного пакета простих іменних акцій АТ "Ідея Банк" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Повідомлення про укладення договору за яким Драгон Капітал Інвестментс Лімітед стане власником контрольного пакета простих іменних акцій АТ "Ідея Банк"

Особисті фінанси
95
АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ІДЕЯ БАНК», відповідно до вимог ч. 1 ст. 65 Закону України «Про акціонерні товариства», повідомляє, що 23 грудня 2019 року отримало від ДРАГОН КАПІТАЛ ІНВЕСТМЕНТС ЛІМІТЕД (DRAGON CAPITAL INVESTMENTS LIMITED), компанії, яка заснована та зареєстрована у Республіці Кіпр за номером НЕ 206349, за адресою: Агіу Павлу, 15, Ледра Хаус, Агіос Андреас, 1105, Нікосія, Кіпр (далі – «Компанія») повідомлення про укладення договору, за наслідками виконання якого Компанія стане власником контрольного пакета простих іменних акцій АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ІДЕЯ БАНК».
Повна інформація – в pdf-файлі нижче «Повідомлення про укладення договору, за наслідками виконання якого особа стане власником контрольного пакета простих іменних акцій АТ «ІДЕЯ БАНК».
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас