Apple готує комп'ютер за $5000 для кіберспорту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple готує комп'ютер за $5000 для кіберспорту

Технології&Авто
691
Apple, за повідомленнями мережевих джерел, придивляється до ринку кіберспорту. Стверджується, що «яблучна» компанія може випустити новий комп’ютер Mac спеціально для геймерів.
Інформації про проєкт поки що практично немає. За одними даними, Apple розглядає можливість створення ігрового моноблочного ПК, за іншими, — ноутбука з великим дисплеєм.
У будь-якому випадку новинка отримає потужну електронну «начинку», яка дозволить запускати сучасні ігри в високій роздільності. Ціна ігрового комп’ютера Apple нібито складе від 5000 доларів США.
Анонс системи Mac для кіберспорту, за чутками, відбудеться влітку наступного року на конференції для розробників Apple Worldwide Developers Conference (WWDC). Сама «яблучна» імперія ці відомості не підтверджує.
Потрібно відзначити, що попит на ігрові системи на світовому ринку зростає. У третьому кварталі цього року, за оцінками IDC, було реалізовано близько 10 млн ігрових настільних ПК і ноутбуків, що на 10,1 % більше в порівнянні з третьою чвертю 2018-го. Відвантаження ігрових моніторів взагалі підскочили на 76,4 % — до 2,2 млн одиниць.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас