Промінвестбанк скоротив кількість відділень в Україні до одного — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Промінвестбанк скоротив кількість відділень в Україні до одного

Фондовий ринок
558
Промінвестбанк (ПІБ, Київ) закрив шість відділень по Україні з жовтня 2019 року, залишивши лише одне в Києві.
Згідно з повідомленням на сайті фінустанови, з 3 січня 2020 року обслуговування всіх юридичних осіб – клієнтів Промінвестбанку буде проводитися в Лівобережному відділенні на бульварі Перова, 28.
Згідно з даними Національного банку України, на початку 2019 року регіональна мережа Промінвестбанку налічувала 56 відділень.
Як повідомлялося, в кінці листопада 2019 року ПІБ оголосив про закриття поточних рахунків фізичних осіб-підприємців, а на початку грудня – про припинення співпраці з Mastercard і зупинку обслуговування карткових рахунків юросіб-клієнтів.
Акції українських “дочок” російських банків, включаючи ПІБ, були арештовані в 2018 році за рішенням українського суду у зв’язку із заявою про забезпечення позову низки пов’язаних з бізнесменом Ігорем Коломойським компаній, які мали активи в Криму.
Державна виконавча служба (ДВС) арештувала акції Промінвестбанку, після чого на 28 серпня 2019 року був призначений аукціон з їх продажу (стартова ціна пакета – 532,099 млн грн), однак ПФТС у встановлений строк не отримала заявок на його придбання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас