Фермери самі попросять допустити іноземців до ринку землі, - Милованов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фермери самі попросять допустити іноземців до ринку землі, - Милованов

Аграрний ринок
671
Міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов заявив, що після того, як фермери зрозуміють, що відкриття ринку землі не несе проблем, самі попросять допустити іноземців.
За словами Милованова, через півроку-рік після відкриття ринку землі в жовтні 2020 року земельна реформа стане прийнятною і з економічної, і з політичної точки зору.
“Самі фермери, коли зрозуміють, як воно все працює і переконаються, що немає великих проблем, першими підуть і скажуть: пустіть до нас іноземців. Умовно, я взяв сто гектарів або тисячу, і хочу тепер не продавати перекупникам або безпосередньо в порт, а хочу мати свою невелику торговельну марку, скажімо, якоїсь пасти, і продавати її в Польщу, Туреччину, Штати і Китай. Для цього потрібно побудувати переробку. Для цього потрібен партнер. Де дешеве кредитування? В Європі. Де чисті і прозорі бізнесмени? В розвинених країнах”, – повідомив міністр.
Милованов зазначив, що фермерам необхідно для цього переконатися, що з відкриттям ринку землі у них держава не відбере землю.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас