Названо найбільш провальні гаджети і технології десятиліття — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найбільш провальні гаджети і технології десятиліття

Фондовий ринок
1228
На першому місці опинився Аджит Пай, голова Федеральної комісії Зв’язку США, який лобіював скасування мережевого нейтралітету.
На другому місці – Samsung Galaxy Note 7. Численні випадки загоряння батареї пристрою навіть стали причиною заборони провезення телефону в літаках. Samsung навіть довелося відкликати всю партію Galaxy Note 7 і вибачитися перед користувачами.
На третьому місці – проєкт Theranos, оцінений на початку шляху в 9 мільярдів доларів. Передбачалося, що за допомогою революційного аналізу крові, який можна було легко зробити в аптеці, можна розповісти про всі хвороби. Але в 2018 році проєкт припинив існування після того, як The Wall Street Journal виявив, що власний аналіз крові компанії фактично не працює, а генеральний директор і засновник Елізабет Голмс обдурила клієнтів, використовуючи стандартні лабораторні аналізи крові замість продукту, який вона продавала.
На четвертому місці – Windows Phone, який не витримав конкуренції з Android і iOS, і був закритий.
П’яте місце у Google Glass. У 2012 році технологія здавалася революційною і могла б змінити світ, якби сам продукт не був сирим, самі розумні окуляри стали продавати тільки корпоративним клієнтам. Можливо, світ ще не доріс до доповненої реальності.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас