Голова Правління Укргазбанку у ТОП-100 найвпливовіших українців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова Правління Укргазбанку у ТОП-100 найвпливовіших українців

Особисті фінанси
46
Голова Правління Укргазбанку Кирило Шевченко увійшов у ТОП-100 найвпливовіших українців за рейтингом журналу «Фокус». Крім того, він – єдиний топ-менеджер банку, що був включений до цього переліку.
Кирило Шевченко є одним із провідних сучасних українських фахівців у сфері економіки і банківської діяльності, професійним економістом з великим досвідом роботи у банківській сфері і системі державних фінансів. Більша частина цього досвіду – на вищих керівних позиціях. Він став першим в Україні керівником банку, який пройшов на посаду за відкритим конкурсом, оголошеним Міністерством фінансів України, відтак очолив Укргазбанк 28 травня 2015 року. А вже у 2016 році Банк під керівництвом Кирила Шевченка затвердив своєю стратегією green-banking – надання банківських послуг клієнтам, які втілюють у життя проекти, пов’язані з ефективним використанням ресурсів і зменшенням шкідливого впливу на навколишнє середовище. Завдяки реалізації стратегії екобанкінга Укргазбанк, на думку експертів рейтингу, суттєво підтримав розвиток вітчизняного ринку альтернативної енергетики та став банком номер один в Україні у кредитуванні екопроектів. А крім того, саме це дозволило Банку стати першим із державних, що розпочав процес входження у свій капітал Міжнародної фінансової організації (IFC).
Разом з тим, експерти рейтингу відзначили, що саме під керівництвом Шевченка Банк успішно трансформується уже вдруге. Адже ще у 2009 році банкір проявив себе як професійний антикризовий менеджер , що успішно реформував Банк відповідно до вищих фінансових стандартів.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас