Глава української митниці звинуватив поляків у чергах на кордоні (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава української митниці звинуватив поляків у чергах на кордоні (фото)

Казна та Політика
1228
На кордоні України з Польщею утворилося значне скупчення транспортних засобів у напрямку в’їзду в Україну.
Про це повідомляє прес-центр Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.
“Інформуємо громадян про значні заощадження транспортних засобів на кордоні з Польщею в напрямку в’їзду в Україну. Найбільше число транспортних засобів очікує оформлення перед пунктами “Краковець-Корчова” та “Шегині-Медика”, – йдеться в повідомленні.
За даними прикордонників, причиною такого накопичення стало те, що громадяни України, учні або працюють за кордоном, намагаються повернутися додому до початку різдвяно-новорічних свят.
“Наразі пункти пропуску з українського боку працюють в 1,5-2 рази більше від своєї пропускної спроможності. Зокрема, через “Шегині” за останню добу пропустили 2784 транспортні засоби та 23 387 осіб, а через пункт пропуску “Краковець” – 3366 одиниць транспорту і 16 165 пасажирів”, – доповіли в відомстві.
У зв’язку з цим прикордонники просять мандрівників відстежувати ситуацію за допомогою офіційних інтернет-ресурсів прикордонних служб України та Польщі і вибирати менш завантажені пункти пропуску.
У свою чергу керівник Митної служби України Максим Нефьодов звинуватив у чергах на кордоні польську сторону.
“На кордоні традиційні вже новорічні черги з Польщі. … Для розуміння – ось фото/відео зі Смільниці онлайн – на нашому боці є вільне місце! З боку поляків стоїть черга (кадр з їхньої камери спостереження перед їхнім шлагбаумом на в’їзд), там ще й купа людей на такс-фрі йде…” – написав глава митниці в Facebook.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас