Компанія Google придбала студію для розробки ексклюзивних ігор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Google придбала студію для розробки ексклюзивних ігор

Фондовий ринок
498
Ігровий сервіс Google Stadia не став чимось революційним в індустрії. Він навіть викликав критику багатьох користувачів. Все ж таки компанія не має наміру припиняти роботу над проєктом і вже зібрала команду для створення ексклюзивних ігор.
Компанія придбала студію Typhoon Studios, яка складається з перевірених ветеранів індустрії. Наприклад, голова студії Алекс Хатчінсон працював над іграми Batman: Arkham City і Splinter Cell, а співзасновник Рейд Шнайдер значився провідним дизайнером Sims 2 і креативним директором Assassin’s Creed III і Far Cry 4. Google високо оцінив не тільки вміння команди робити цікаві ігри, але і швидкість, з якою вони впроваджують свої проєкти.
“Вони дійсно зібрали ААА-команду, щоб здобути перевагу в створенні ігор, які всі чекають. Це найкраща команда ветеранів індустрії ААА, у яких вже склалися чудові робочі відносини, і вони зможуть швидко щось створити”, – сказала Джейд Реймонд, голова Stadia Games & Entertainment.
Typhoon Studios тільки нещодавно приєдналася до Google, тому ексклюзивний проєкт Stadia ще на ранньому етапі розробки, і команда шукає нові ідеї. Крім того, якщо вірити Реймонду, нова гра студії вийде не скоро, і її релізу не варто чекати в наступному році. Typhoon — перша ексклюзивна студія Google, і тепер компанія має намір придбати й інші команди.
Наразі Typhoon працюють над Journey to The Savage Planet. Через об’єднання з Google плани команди не помінялися, і гра вийде 20 січня на PlayStation 4, Xbox One і PC в Epic Games Store.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас