iPhone SE 2 на концепт-рендерах: яким може бути «бюджетний» смартфон Apple (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iPhone SE 2 на концепт-рендерах: яким може бути «бюджетний» смартфон Apple (фото)

Технології&Авто
1197
Інтернет-джерела представили концептуальні рендери щодо недорогого смартфона iPhone SE 2, який компанія Apple, як передбачається, анонсує в першому кварталі наступного року.
Представлені зображення сформовані на основі наявної неофіційної інформації. Тому фактичний дизайн апарата, найімовірніше, буде відрізнятися від наведених концептів.
Смартфону iPhone SE 2 приписують наявність традиційного плоского дисплея розміром 4,7 дюйма по діагоналі. «Серцем» нібито послужить процесор A13, що функціонує в тандемі з 3 Гбайт оперативної пам’яті.
У тильній частині нібито розташується двокомпонентна камера зі спалахом. Елементи камери будуть виконані у вигляді квадратного блоку із закругленими кутами.
Стверджується, що Apple запропонує версії новинки з флеш-накопичувачем місткістю 64 і 128 Гбайт. Йдеться про три варіанти колірного виконання: червоний, білий та сірий.
Нещодавно з’явилися дані, що новий апарат може вийти під ім’ям iPhone 9, а не iPhone SE 2. У будь-якому випадку, дебют очікується в березні, а ціна складе від 399 доларів США.
iPhone SE 2 на концепт-рендерах: яким може бути «бюджетний» смартфон Apple (фото)
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас