СГ "ТАС" впевнено лідирує в "автоцивілці" та автострахуванні в цілому з найвищим темпом приросту за підсумками 9 місяців 2019 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" впевнено лідирує в "автоцивілці" та автострахуванні в цілому з найвищим темпом приросту за підсумками 9 місяців 2019 року

Особисті фінанси
16
Стабільність – доказ майстерності, саме цей принцип покладено в основу діяльності Страхової групи «ТАС». Націлена на тривалі стосунки зі своїми клієнтами, компанія особливої уваги приділяє збільшенню присутності на ринку та залученню нових клієнтів через стабільні та швидкі виплати, а також високий рівень якості обслуговування.
Так, згідно з оприлюдненими даними авторитетного видання Insurance TOP щодо підсумків роботи страхового ринку України за 9 місяців 2019 року, Страхова група «ТАС» вже традиційно утримує лідерські позиції на ринку автострахування.
Отже, за результатами 3 кварталів поточного року СГ «ТАС» вже другий рік поспіль посідає першу позицію з обов’язкового та добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, залучивши майже півмільярда страхових премій та зайнявши майже 13% ринку – тобто кожен 8 українець обрав «ТАС». При цьому щорічний приріст з обов’язкової «автоцивілки» складає 25%, з добровільної – майже 80%.
В свою чергу, за обсягом платежів з «Зеленої картки» протягом вказаного періоду Страхова група «ТАС» також продовжує утримувати друге місце з майже 300 мільйонами грн страхових премій, щорічно зростаючи майже на 40%. Наразі кожен 5-й автовласник виїжджає за кордон з «Зеленою карткою» від СГ «ТАС».
Аналогічний приріст – майже 40% – СГ «ТАС» демонструє і в сегменті КАСКО, що є найвищим приростом серед ТОП-10 страховиків з КАСКО. Зібравши більше 240 мільйонів грн за 9 місяців поточного року, компанія зміцнює свої позиції в ТОП-10 страховиків та утримує майже 5% ринку КАСКО, тобто кожен 20 автовласник страхує своє авто по КАСКО саме в «ТАС».
Взагалі, як свідчать рейтинги видання Insurance TOP, СГ «ТАС» впевнено утримує більше 10% ринку автострахування з високим трендом зростання.
СГ «ТАС» також утримує високі позиції і в сегменті особистого страхування. Так, за даними Insurance TOP, Страхова група «ТАС» тримається в ТОП-10 на ринку туристичного страхування та страхування на випадок хвороби, посідаючи шості місця по кожному з видів, крім того, до ТОП-10 компанія увійшла по страхування від нещасних випадків.
Нагадаємо також, що за підсумками трьох кварталів поточного року, за даними Моторного (транспортного) страхового бюро України, СГ «ТАС» є лідером не лише за преміями та виплатами з «автоцивілки», але й за кількістю укладених договорів, а також за якістю (швидкістю) виплат Страхова група «ТАС» посіла гідне четверте місце в десятці «найшвидших» у врегулюванні страховиків України.
Залишається додати, обсяг надходжень СГ «ТАС» за десять місяців перевищив 1,5 млрд грн, що в півтора рази більше за аналогічний період минулого року.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас