Компанія OPPO представить новий "розумний" годинник у 2020 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія OPPO представить новий "розумний" годинник у 2020 році

Технології&Авто
968
Компанія OPPO випустить новий “розумний” годинник в першому кварталі 2020 року.
“Розумні” годинники OPPO, очевидно, будуть більше орієнтовані на послуги, пов’язані зі здоров’ям. Також віцепрезидент OPPO Лю Бо оголосив, що компанія запустить платформу IoT. Це буде називатися протоколом HeyThings IoT.
Бо зазначив, що концепція бренду полягає у створенні мульти-термінальної та крос-сценарієвої екосистеми IoT. Крім того, платформа IoT компанії буде орієнтована на чотири сценарії: особистий, сімейний, відрядний і офісний. Протокол IOT HeyThings зможе забезпечити багатопротокольну сумісність, локальне підключення і взаємозв’язок між брендами. OPPO також планує випустити комплекти для розробки програмного забезпечення, протокольні документи і модулі. Це допоможе з більш швидким доступом до продуктів IoT.
Тим часом, сервісна платформа HeyThings IoT буде зосереджена на розробці продуктів, налаштуванні сервісів і обробці даних. Всі перераховані вище послуги надійдуть в першому кварталі 2020 року.
Тим часом, OPPO також не планує втрачати контроль над ринком смартфонів. Різні витоки повідомляють, що нові OPPO A8, OPPO A91, OPPO Reno 3 були недавно помічені в рендерах, що просочилися. OPPO Reno 3 стане наступним флагманським смартфоном для бренду після успіху серії OPPO Reno 2.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас