Представлено SSD-флешку з підтримкою надшвидкої передачі даних (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено SSD-флешку з підтримкою надшвидкої передачі даних (відео)

Технології&Авто
901
Краудфандингова платформа Kickstarter подарувала світові чимало цікавих проектів. Одним з них може стати просунута флешка Bullet SSD. Як запевняють розробники, це найменший в світі високошвидкісний SSD-накопичувач. Пристрій сумісний з усіма популярними платформами і має підвищений захист від зовнішніх впливів.
Зовні Bullet SSD нагадує звичайнісіньку флешку, оснащену роз’ємом USB Type-C (USB 3.2 Gen2). При розмірах 51 х 16 х 8 мм накопичувач важить всього 18 грамів. Він виконаний в металевому корпусі з кожухом з графену всередині, що дозволяє ефективно розсіювати тепло під час роботи. Крім того, гаджет захищений від води за стандартом IP67, що підвищує його надійність і довговічність.
Усередині Bullet SSD використовується контролер SM2258XT і флеш-пам’ять TLC NAND від Micron об’ємом 1 або 2 ТБ. За запевненням виробника, накопичувач підтримує передачу даних зі швидкістю близько 500 МБ/с за читання і запис, що при таких розмірах є рекордним показником.
Аксесуар позиціонується як універсальний накопичувач для зберігання даних, перенесення інформації між гаджетами і створення резервних копій. Заявлена ​​сумісність з пристроями під керуванням Android, iOS, macOS, Windows, Linux, камерами і ігровими консолями.
Версія на 1 ТБ коштує $99, а за варіант на 2 ТБ розробники просять $159. На момент написання новини було зібрано понад $216 000 при заявленій меті в $6420.
За матеріалами:
4pda
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас