Укргазбанк отримав Екооскар за внесок у екологізацію бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укргазбанк отримав Екооскар за внесок у екологізацію бізнесу

Особисті фінанси
19
Укргазбанк вдруге отримав Екооскар за вагомий внесок у впровадження екологічних змін в Україні. Організатори форуму «Екотрансформація 2019» вже другий рік поспіль визначають кращих серед тих, хто відбудовує «зелену» економіку країни. Тож саме УКРГАЗБАНК вже нерозривно асоціюється з екологічністю і енергоефективністю.
З початку співпраці Укргазбанку з IFC було реалізовано 165 проектів ВДЕ. Серед них: 122 сонячних електростанцій, 8 вітрових електростанції, 19 малих гідроелектростанції, 5 ТЕС на біомасі та 11 біогазових електростанцій. Укргазбанк – лідер «зеленої» фінансової підтримки введення нових потужностей в Україні з 2017го року.
Кожний п’ятий мегават отриманого «зеленого» тарифу в Україні профінансовано за допомогою Укргазбанку. При цьому, Банк профінансував третину нових проектів з відновлювальних джерел енергії у 2017 році та половину усіх нових потужностей з ВДЕ у 2018 році.
З початку реалізації «зеленого» напряму діяльності, завдяки екокредитам Укргазбанку українським підприємствам вже вдалося досягти економії понад 750 млн грн. Та скорочення викидів СО2 – понад 1,3 млн тонн на рік.
За рахунок проектів, реалізованих з Укргазбанком, щорічна економія природнього газу складає 803 млн м3.
Укргазбанк отримав Екооскар за внесок у екологізацію бізнесу
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас