18 грудня 2016 року почалася нова історія ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

18 грудня 2016 року почалася нова історія ПриватБанку

Особисті фінанси
42
Всього три роки тому держава була змушена рятувати банк від банкрутства, а країну від фінансової кризи. Завдяки цьому рішенню 20 мільйонів українських сімей зберегли свій фінансовий добробут.
Cьогодні ПриватБанк – лідер фінансового ринку, клієнтами якого є майже половина українців. І ми залишимося найприбутковішим та найбільш інноваційним банком країни. Це яскравий приклад того, що реформи в Україні можуть бути успішними.
Сьогодні вся увага в Україні та світі знову прикута до ПриватБанку. Сьогодні апеляційний суд розглядає питання про законність націоналізації банку.Ми очікуємо справедливого застосування принципу верховенства права, що захистить інтереси народу.
Але яким би не було рішення суду, наші клієнти повинні знати, що ПриватБанк працює у своєму звичайному режимі 24/7.
У свою чергу, ми повністю поділяємо позицію керівництва країни про важливість ПриватБанку для фінансової стабільності та національної безпеки. І ми готові підтримати цю позицію не словом, а ділом.
Незалежна Наглядова рада та Правління банку згідно закону зобов’язані докласти всіх можливих зусиль, щоб забезпечити відшкодування збитків банку тими, хто ці збитки заподіяв.
Вчора банком було ініційоване нове судове провадження в Окружному суді Тель-Авіва в Ізраїлі проти колишніх власників банку та інших відповідачів. Сума позову становить 600 млн доларів США.
Також, за результатами подальшого аналізу, ПриватБанк збільшив суму позовних вимог в Канцлерському суді штату Делавер в США та подав до суду доповнену позовну заяву.
Банк продовжує підготовку до слухання по суті своєї позовної заяви проти колишніх власників та інших осіб на суму більше 3 млрд доларів США (з відсотками) у Високому Суді Англії та Уельсу.
Ми продовжимо діяти в найкращих інтересах наших клієнтів та інших стейкхолдерів.
Ми дякуємо всім, хто надає підтримку у нашій боротьбі за справедливість для ПриватБанку та народу України.
Шерон Іскі, Голова Наглядової ради
Петр Крумханзл, Голова Правління
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас