Раді рекомендують відстрочити збільшені штрафи за ввезення авто на "єврономерах" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Раді рекомендують відстрочити збільшені штрафи за ввезення авто на "єврономерах"

Казна та Політика
818
Комітет з питань фінансів, податкової та митної політики рекомендує Верховній Раді ухвалити у другому читанні законопроект №2288, яким пропонується відстрочка збільшених штрафів за ввезення авто на “єврономерах”.
Про це повідомляє інформаційне управління апарату ВР.
Так, необхідність ухвалення законопроекту обґрунтовується тим, що закон “Про внесення змін до Митного кодексу України про відстрочення застосування штрафних санкцій за порушення порядку ввезення транспортних засобів на митну територію України” не забезпечив досягнення вищезазначеної мети в повному обсязі.
Так, після ухвалення законопроекту в першому читанні до нього від народних депутатів України надійшло 16 пропозицій. За результатами розгляду було враховано 11 пропозицій, а 5 відхилено.
“Комітет вирішив рекомендувати Верховній Раді ухвалити законопроект у другому читанні і в цілому як закон з пропозицією комітету, пропозиціями суб’єктів права законодавчої ініціативи і з необхідними техніко-юридичними правками”, – йдеться в повідомленні.

Довідка Finance.ua:

  • Вчора, 17 грудня, власники автомобілів на єврономерах проводили акцію протесту в центрі Києва. Автомобілісти вимагали ухвалити законопроект, який передбачає скасування коефіцієнта віку і акцизу на авто з 1 січня 2021 року.
  • Сьогодні, 18 грудня, власники автомобілів на єврономерах продовжили акцію протесту.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас