Таскомбанк спільно з GetMarket розвиватиме проекти відновлюваної енергетики в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк спільно з GetMarket розвиватиме проекти відновлюваної енергетики в Україні

Енергетика
31
Таскомбанк спільно з GetMarket розвиватиме проекти відновлюваної енергетики в Україні
ТАСКОМБАНК та GetMarket розпочали спільну роботу в рамках онлайн-платформи для багатосторонньої підтримки підприємств, які є гравцями ринку відновлюваної електричної енергії в Україні.
GetMarket є незалежною платформою для підтримки сталого розвитку галузі відновлюваної енергетики, а також самоорганізації та самоконтролю учасників ринку.
«Ця ініціатива поєднує водночас кілька важливих аспектів. Найперше — це соціальна складова: підтримка впровадження проектів, діяльність яких направлена на вирішення глобальних кліматичних проблем та збереження чистоти навколишнього середовища. А також фінансування бізнесу в галузі відновлюваної енергетики», — підкреслив Андрій Кудінов, заступник директора департаменту по роботі з VIP-клієнтами енергетичного та ГМК напрямку ТАСКОМБАНКУ.
«Раді, що ТАСКОМБАНК розділяє наші цінності і як соціально та економічно відповідальний бізнес підтримує посилення енергетичної безпеки країни та захист довкілля. Ми впевнені, що наша співпраця допоможе українському ринку відновлюваної енергетики вийти на новий якісний рівень», — зазначив Максим Бабаєв, СЕО GetMarket.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас