Xiaomi представила відразу кілька побутових пристроїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила відразу кілька побутових пристроїв

Технології&Авто
2998
За останні роки Xiaomi представила кілька поколінь електричних чайників — як оснащених функцією віддаленого управління зі смартфона, так і без неї. Черговим поповненням лінійки став недорогий чайник Mijia Electric Kettle 1A, разом з яким компанія представила компактний очищувач для овочів і фруктів з оригінальним механізмом дії.
Корпус чайника Mijia Electric Kettle 1A виготовлений з харчового матового поліпропілену (PP) білого кольору. Біля кришки пристрою розташована підпружинена кнопка для відкриття пристрою, що має два положення. У першому амплітуда розкриття незначна — так інженери компанії убезпечили користувачів від випадкового опіку при наявності окропу всередині. У другому положенні кришку можна підняти практично на 90° для додавання води.
Xiaomi представила відразу кілька побутових пристроїв
У нижній частині корпусу передбачений жолоб для розміщення комплектного незнімного мережевого шнура. За запевненням Xiaomi, 1,5 літра води гаджет здатний закип’ятити за 5 хвилин.
Другим представленим Xiaomi гаджетом став очищувач для овочів та фруктів, збір інвестицій на який компанія анонсувала на власному краудфандинговому майданчику Youpin. Принцип роботи пристрою пов’язаний з іонним очищенням.
Xiaomi представила відразу кілька побутових пристроїв
Під дією генератора іонів вода розпадається на гідроксид і водень, завдяки чому бруд, пестициди і бактерії гинуть через окислення хлорнуватистої кислоти. Офіційно Xiaomi підтвердила, що ефективність очищення досягає 99,99% у випадку з бактеріями і аж до 90% при розкладанні пестицидів.
Очисник здатний до 35 раз пропрацювати від одного заряду завдяки вбудованому акумулятору ємністю 4400 мАг. Гаджет захищений за стандартом IPX7 і підтримує бездротову зарядку. Вартість пристрою — $29.
За матеріалами:
4pda
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас