BNP Paribas ще більше посилює свою прихильність до ґендерної різноманітності та підписує документ #JamaisSansElles — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BNP Paribas ще більше посилює свою прихильність до ґендерної різноманітності та підписує документ #JamaisSansElles

Особисті фінанси
23
Виконавчий комітет BNP Paribas — основного акціонера UKRSIBBANK — підписує документ #JamaisSansElles і стає першою компанією CAC40, яка приєдналася до цього руху. Члени Виконавчого комітету Групи BNP Paribas — чоловіки — взяли на себе зобов’язання більше не брати участі в жодних заходах за участі більше трьох людей без присутності жодної жінки. Завдяки цьому останньому зобов’язанню BNP Paribas продовжує посилювати свої дії з підтримки гендерного різноманіття.
Документ #JamaisSansElles
Підписаний всіма членами Виконавчого комітету BNP Paribas документ #JamaisSansElles являє собою новий крок вперед у діях Групи щодо підтримки гендерного різноманіття та рівності. Група BNP Paribas — перша компанія CAC40, яка приєдналася до руху #JamaisSansElles, який сприяє гендерному розмаїттю. Члени Виконавчого комітету BNP Paribas взяли на себе зобов’язання більше не брати участі в будь-яких внутрішніх або зовнішніх заходах, в яких беруть участь більше трьох людей, без присутності жодної жінки (дискусії, експертні панелі, круглі столи тощо).
Жінки складають 52% працівників BNP Paribas, і Група протягом багатьох років розробляє амбітну політику щодо сприяння рівним правам та можливостям чоловіків і жінок. Група заявила про свою амбіцію сприяти доступу жінок на вищі посади та досягати понад 25% членів жінок у Виконавчих комітетах Групи та понад 30% жінок на керівних посадах до 2020 року.
Відповідно до свого прагнення прискорити свою прихильність до просування рівних можливостей та талановитих жінок, BNP Paribas планує розширити підписання цього документу, щоб охопити всіх її перших 100 керівників чи директорів до 2021 року.
«Зобов’язання нашого Виконавчого комітету разом з #JamaisSansElles, абсолютно необхідні для подальшого посилення наших дій щодо підтримки гендерної різноманітності. Як громадяни, як чоловіки, що турбуються про рівновагу та репрезентативність, ми зобов’язані зробити все можливе для просування гендерної рівності та продовжувати боротьбу проти всіх форм відчуження. Хоча безперечно, що форма мислення змінювалася з роками, все ще є нерівності, які потрібно вирішити, і дуже важливо продовжувати спільні дії. Чимало жінок-керівниць, які будують Групу у Франції, Великобританії, США, Іспанії, Бразилії та багатьох інших країнах у наших бізнес-напрямках сприяють нашому успіху», — зауважив Жан-Лоран Боннафе, директор та CEO BNP Paribas.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас