На тестування “Дії” зареєструвалися понад 58 тис. українців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На тестування “Дії” зареєструвалися понад 58 тис. українців

Особисті фінанси
18
16 грудня стартував період бета-тестування мобільного застосунку Дія. 11 грудня було оголошено про набір тестувальників – кожен охочий клієнт ПриватБанку мав змогу подати заявку, аби першим отримати доступ зі смартфонів до цифрового посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.
На сьогодні кількість зареєстрованих становить понад 58 тис. Кожен, хто відповідає технічним критеріям участі в тестуванні, отримає лист-запрошення. У процесі розгляду заявок та відбору учасників основним критерієм було дотримання усіх умов – наявність і водійських прав, і техпаспорту, а також можливість пройти ідентифікацію через BankID у Приват24.
Відібрані учасники тестування отримують індивідуальні листи на електронну адресу з посиланням для доступу до застосунку. Після входу в особистий кабінет водія та завантаження документів водії зможуть користуватися Дією безпосередньо на дорогах. Верифікація документів співробітниками поліції відбуватиметься за допомогою QR-коду. У випадках, коли поліцейські відмовлятимуться визнавати документи у смартфоні та вимагатимуть пластикові, водіям необхідно звернутися на гарячу лінію поліції: 0-800-50-02-02.
Період тестування триватиме до впродовж місяця. Протягом цього часу команда розробників аналізуватиме відгуки, аби виправити усі недоліки застосунку. Нагадаємо, що розробленням додатку Дія займається Міністерство цифрової трансформації у співпраці з Міністерством внутрішніх справ, найбільшим українським банком ПриватБанком та міжнародною IT-компанією EPAM.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас