Microsoft перетворить рядок пошуку в Windows 10 на браузер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft перетворить рядок пошуку в Windows 10 на браузер

Технології&Авто
483
Ще з дня виходу першої версії операційної системи Windows 10 користувачі могли встановити на панель задач спеціальний рядок пошуку. Донедавна з її допомогою можна було шукати розміщені на комп’ютері файли. Але Microsoft відчутно «прокачала» функції звичного інструменту.
Оновлений ​​рядок пошуку дозволить шукати не тільки файли на жорсткому диску, а й потрібну інформацію в інтернеті. В якості пошукової системи за умовчанням Microsoft вибрала Bing. Міні-браузер передбачає можливість пошуку новин, здійснення елементарних математичних розрахунків і виконання інших операцій без необхідності відкриття стороннього додатка.
Таким чином Microsoft не тільки прагне розширити функціональність панелі задач, а й популяризує власні продукти Bing і браузер Edge, які користувачі використовують значно рідше від сторонніх рішень. У новому рядку пошуку передбачена навіть можливість візуального пошуку по зображеннях, які можна попередньо обрізати перед відправкою. Новий пошук буде доступний користувачам Windows 10 за замовчуванням.
Зараз зазначені функції доступні англомовним користувачам десктопної ОС, про доступність нового рядка пошуку в інших регіонах буде оголошено пізніше.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас