SmartFin.UA відтепер у Бізнес-каталозі ТАС24 Бізнес! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

SmartFin.UA відтепер у Бізнес-каталозі ТАС24 Бізнес!

Особисті фінанси
38
SmartFin.UA відтепер у Бізнес-каталозі ТАС24 Бізнес!
Сьогодні ми додали новий класний сервіс нарахування заробітної плати та кадрового обліку до Бізнес-каталогу ТАС24 Бізнес – SmartFin.UA. І для наших клієнтів як завжди супер-бонус — 20% знижки назавжди!
Програма має найширший на ринку функціонал для нарахування заробітної плати. Всього за кілька кліків ви можете налагодити процес розрахунку зарплати, авансу, податків, відпускних, лікарняних, декретних, індексації, побудувати будь-які графіки роботи з урахуванням вимог трудового законодавства до норм тривалості робочого часу, автоматично заповнити кадрові документи та сформувати звіти. Робота з сервісом SmartFin.UA відбувається у форматі підписки зі щомісячною оплатою.
Вам не потрібно встановлювати жодних програм на комп’ютер, адже всі процеси відбуваються в хмарному середовищі. Завдяки цьому працювати з програмою можна з будь-якого пристрою в будь-який час і з будь-якого куточка світу.
Заходьте в Бізнес- каталог ТАС24 Бізнес, знаходьте SamrtFin.UA і нараховуйте зарплату легко, зручно і за ексклюзивною ціною!
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас