В Канаді очікують збільшити населення за рахунок мільйона нових мігрантів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Канаді очікують збільшити населення за рахунок мільйона нових мігрантів

Світ
1500
Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо розраховує, що протягом наступних двох років до країни прибуде мільйон мігрантів з усього світу. Плату за громадянство можуть скасувати.
Такі сподівання Трюдо висловив у мандаті до нового міністра імміграції, біженців та громадянства Канади Марка Мендічіно.
В обширному документі йдеться про очікування уряду від діяльності міністерства іміграції та біженців. На Мендічіно покладаються у виконання плану уряду щодо запрошення до Канади більше людей, включаючи біженців, які візьмуть участь у розвитку економіки країни. Зокрема, пропонується полегшити громадам запрошення фахових працівників, які їм найбільше потрібні.
“Забезпечити ефективне виконання збільшеного щорічного плану рівнів імміграції Канади на 2020-2022 роки, залучаючи до Канади більше мільйона нових постійних жителів. Це продовжує наше скромне та відповідальне зростання імміграції з акцентом на запрошенні висококваліфікованих людей, які можуть допомогти побудувати більш сильну Канаду”, – йдеться в документі.
Трюдо також заявив, що в майбутньому в Канаді можуть скасувати плату за громадянство для тих, хто виконав вимоги, необхідні для його отримання.
Окрім того, в країні планують організувати окремий канал прийому біженців, щоб забезпечити безпечний прихисток для правозахисників, журналістів та гуманітарних працівників, якім загрожує небезпека. Мета – переселяти до 250 людей на рік.
У той же час, в країні планують посилити заходи боротьби з незаконними мігрантами.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас