Кабмін підписав меморандум з найбільшими тютюновими компаніями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін підписав меморандум з найбільшими тютюновими компаніями

Фондовий ринок
495
Кабмін і найбільші в Україні виробники тютюнових виробів підписали “Меморандум про наміри для забезпечення стабільності на ринку тютюнових виробів і підтримки конкурентного середовища для всіх учасників”. Документ повинен сприяти розвитку тютюнової галузі та надходжень до держбюджету. Про це повідомила пресслужба Мінекономрозвитку, яке від уряду підписало документ.
Серед компаній-підписантів: British American Tobaco, Imperial Tobaco Ukraine, Japan Tobaco International, Philip Morris.
“Підписання меморандуму – важливий крок для розвитку чесної конкуренції на ринку. Очікуємо, що завдяки підписаному документу ми створимо рівні правила гри на ринку, будемо протидіяти незаконній торгівлі та ухиленню від сплати податків”, – сказав міністр економрозвитку Тимофій Милованов.
У меморандумі, зокрема, йдеться про наміри обговорення змін до методології адміністрування 5-процентного податку з роздрібних продажів тютюнових виробів, розробку пропозицій щодо ліцензійних умов для здійснення оптової торгівлі тютюновими виробами, впровадження системи відстеження переміщення тютюнових виробів.
Як зазначає пресслужба Мінекономрозвитку, найближчим часом спільно з представниками тютюнової індустрії буде створено робочу групу для вироблення інструментів реалізації положень Меморандуму.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас