Apple подала до суду на конструктора процесорів для iPhone і iPad — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple подала до суду на конструктора процесорів для iPhone і iPad

Фондовий ринок
1778
Компанія Apple подала до суду на свого колишнього співробітника, який залишив корпорацію минулої зими, пропрацювавши там близько десяти років. Тут він займався дизайном кастомних чіпів для планшетів і смартфонів Apple. Після звільнення з компанії Джерард Вільямс III заснував власний стартап Nuvia з розробки процесорів на базі Arm.
В Apple вважають, що її колишній співробітник порушив умови контракту, приховав інформацію про своє підготовлюване звільнення і намір відкрити власний стартап. Також в Apple підозрюють Джерарда Вільямса у використанні свого службового становища, яке давало йому доступ до закритої інформації.
Крім того, «яблучній» корпорації не сподобалося те, що Вільямс «забрав» з собою інших співробітників Apple. Відзначається, що серед засновників Nuvia значаться стовпи Кремнієвої долини, які працювали в AMD, Google, Broadcom, Red Hat і Texas Instruments.
Вільямс, в свою чергу, стверджує, що Apple порушила закон, збираючи дані про нього (і про будь-яких інших своїх співробітників). Крім того, він вільний від зобов’язань, згідно із законодавством Каліфорнії.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас