Жіноча справа: розкажіть про свій бізнес та виграйте рекламну кампанію для розвитку вашого бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жіноча справа: розкажіть про свій бізнес та виграйте рекламну кампанію для розвитку вашого бізнесу

Особисті фінанси
12
Ви жінка-підприємець, власниця або керівник компанії середнього чи малого бізнесу?! Розкажіть у 30-секундному відеоролику про свою справу, особливості вашого бізнесу та плани майбутнього розвитку на сторінці UKRSIBBANK BNP Paribas Group у Facebook та отримайте можливість виграти рекламну кампанію у діджитал каналах від професійного медіа агентства, що допоможе досягти ваших цілей та надасть новий поштовх вашій власній справі та кар’єрі.
Щоб взяти участь у акції, потрібно:
Зняти аматорський відеоролик тривалістю 30 секунд, у якому розказати про свій бізнес, його переваги та цінність, а також про плани та ідеї майбутнього розвитку.
Розмістити цей ролик у коментарях до посту на офіційній сторінці UKRSIBBANK у Facebook.
Розповісти про це друзям, щоб вони підтримали Ваше відео вподобайками та лайками.
Увага! Розміщувати ролики можна лише з 9 по 22 грудня 2019!
23 грудня ми визначимо переможця — того, хто зібрав найбільше підтримки свого відео у вигляді лайків. Ця підприємниця виграє рекламну кампанію від професійного медіа агентства на просування власної справи через діджитал канали 50 000 грн. Водночас усі інші учасниці акції отримають гарантовані подарунки від банку – цікаві та корисні бізнес-книги.
«Заохочення жінок до підприємництва сприяє розвитку середнього та малого бізнесу, а отже й української економіки, — підкреслив заступник Голови Правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group Костянтин Лежнін. — UKRSIBBANK активно підтримує жінок підприємниць, допомагаючи їм шукати можливості розвитку та робити сміливі кроки підприємницької самореалізації. Так, наприклад, минулого місяця банк провів низку безкоштовних семінарів у різних регіонах України, де експерти міжнародного рівня розповіли майже 500 бізнес-леді, як користуватися сучасними інструментами стратегічного планування, просувати бізнес через інтернет, створювати та розвивати власний бренд».
Також нагадаємо, «Жінки в бізнесі» — це одна з ключових ініціатив UKRSIBBANK у цьому та наступному роках. Крім проведення інформаційних та освітніх заходів для ділових леді, банк є постійним партнером ключових заходів, спрямованих на підтримку і розвиток жінок. З початку 2019 року UKRSIBBANK BNP Paribas Group підтримав низку проектів, серед яких «Жінка України 2019», Міжнародна конференція Connecting Women, Європейська математична олімпіада для дівчат, Конгрес ООН HeForShe та ін.
В 2020 році банк планує розширення обсягів програми.
Крім того, нещодавно UKRSIBBANK зібрав каталог з понад 50 міжнародних грантових програм для середнього та малого бізнесу. Тут можна знайти інформацію про умови та суми отримання грантів, що допоможуть розвивати середній та малий бізнес.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас