Експерт назвав найкращі європейські напрямки для зустрічання Нового року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт назвав найкращі європейські напрямки для зустрічання Нового року

Особисті фінанси
759
Українці для зустрічі Нового року в Європі обирають дешеву Польщу, веселий Париж або снігову Лапландію. Про це розповів експерт туристичного бізнесу Володимир Токарчик.
“Серед лідерів (рейтингу країн, в яких прагнуть зустріти Новий рік українці – ред.) – країни Східної Європи, завдяки стабільному транспортному сполученню і бюджетним цінам. Далі за популярністю йдуть європейські столиці – Париж, Мадрид, Рим, Відень, Афіни – саме там можна зануритися в масові заходи, вуличні концерти і фаєр-шоу. Звичайно, ці напрямки будуть коштувати українським туристам дорожче. А ще більш дорогими, але і більш цікавими, будуть “справжні зимові” тури на свята в гірськолижні курорти Австрії, Андорри, Італії і в Лапландію – “Королівство Санта Клауса”, – розповів експерт.
За його словами, Новий рік саме на півночі скандинавських країн (Норвегії, Швеції і Фінляндії, на території яких і розташована Лапландія) припаде до душі тим, хто шукає на свята чудес і справжньої зимової погоди.
“У Лапландії можна відвідати офіс Санта Клауса і Санта-парк, покататися засніженим лісом на північних оленях або в упряжках хаскі, а якщо пощастить – ще й побачити Північне сяйво. А найголовніше – провести святкові вихідні в зимовій казці зі снігом і морозами, чого в більшості країн Європи останнім часом ніхто не гарантує”, – додав Токарчик.
При цьому він уточнив, що серед українців, які вибирають закордонні подорожі для зустрічання Нового року, все більше прихильників подорожей саме в європейські країни. “Якщо відпочинок на морях щорічно стабільно дорожчає, то завдяки зміцненню національної валюти та безвізу в дії все частіше українці вибирають для себе європейські країни”, – зазначив експерт.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас