"Інтерпайп" спрямував на благоустрій набережної в Нікополі 3 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Інтерпайп" спрямував на благоустрій набережної в Нікополі 3 млн грн

Фондовий ринок
390
Українська промислова компанія “Інтерпайп” наприкінці листопада завершила планові роботи з благоустрою частини території на міській набережній Нікополя (Дніпропетровська обл.), спрямувавши на ці цілі 3 млн грн.
Як повідомляється в прес-релізі компанії, це улюблене місце відпочинку для городян і гостей, одна з наймальовничіших міських локацій в Нікополі. Облагороджувати набережну “Інтерпайп” почав чотири роки тому, щороку вкладаючи значні кошти в реконструкцію міського майданчики.
Цього року облаштовано зону відпочинку в 2500 кв.м. Це частина від сходів пам’ятника “Пушка” до сходів парку ім. Пушкіна. На майданчику покладено тротуарну плитку, встановлено або відреставровано лавочки і урни, оновлено вуличне освітлення. Для відділення пішохідної зони, на прилеглій до упорядкованого майданчика дорозі встановлено паркувальні півсфери, навесні тут з’являться нові клумби.
У прес-релізі констатується, що завод “Інтерпайп Ніко Тьюб” у Нікополі облагороджує міську набережну четвертий рік поспіль. Раніше було облицьовано гранітом сходи, відновлено освітлення, навколо пам’ятника “Пушка” покладено гранітну бруківку, встановлено лавочки та урни.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас