Понад 440 тис. грн виплатила СГ "ТАС" за договором "Правильне КАСКО" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 440 тис. грн виплатила СГ "ТАС" за договором "Правильне КАСКО"

Особисті фінанси
16
440710 грн – саме стільки виплатила Страхова група «ТАС» своєму клієнтові з Волині за договором страхування наземного транспорту «Правильне КАСКО».
Аварія із застрахованим Volvo XC60 сталася на трасі у передмісті Луцька. Водій позашляховика, йдучи на обгін автомобіля Mercedes, що їхав перед ним, одразу не помітив, що попереду рухається ще одна автівка. Він спробував повернутися в свій ряд, аж раптом Mercedes різко загальмував. Уникнути зіткнення не вдалося. В результаті аварії було істотно пошкоджено кузов застрахованого Volvo: деформовано обидва передні крила, капот, бампер, розбито решітку радіатора та блок-фари.
Страхова група «ТАС», отримавши повідомлення про подію, оперативно взялася за вивчення обставин справи, за результатом якого інцидент було визнано страховим випадком та прийнято рішення про виплату клієнту страхового відшкодування в розмірі завданих йому збитків.
Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже багато років поспіль посідає провідні позиції на ринку автострахування України. Так, компанія є беззаперечним лідером ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників та входить до ТОП-10 найбільших страховиків на ринку КАСКО – як за обсягом залучених за вказаними договорами страхових платежів, так і за сумою виплачених за ними страхових відшкодувань.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас