Mercedes презентував новий GLA (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes презентував новий GLA (фото)

Фондовий ринок
1310
Компанія Mercedes-Benz представила GLA нового покоління. Компактний кросовер зберіг форм-фактор попередника, однак дещо змінився в розмірах і запропонував більше простору в салоні. Стандартним для новинки став повний привід з муфтою підключення задньої осі і офроуд-пакет.
Візуально впізнати новий Mercedes-Benz GLA можна за зміненими пропорціями кузова і дизайном в дусі останніх моделей німецької марки, пише motor.ru. Кросовер вийшов на 104 міліметри вищим і на 14 міліметрів коротшим за попередника. При цьому значно зріс запас місця в ногах і плечах задніх пасажирів, а у передніх пасажирів над головою і перед ногами простір, навпаки, зменшився.
Медіакомплекс MBUX з двома екранами, голосовим управлінням, навігацією з доповненою реальністю і функцією навчання включений в базове оснащення.
Пара дисплеїв на передній панелі може бути трьох розмірів: два семидюймові, один семи- і один 10,25-дюймовий та два 10,25-дюймових. Крім того, для нового GLA доступні програми релаксації Energizing Comfort Control і сидіння з функцією Energizing Seat Kinetic, яка змінює нахил подушки і спинки для більш зручної, з точки зору ортопедії, посадки.

 Поки що для GLA заявлені тільки два двигуни. GLA 200 оснастили 1,33-літровим турбомотором з віддачею 163 сили і 230 Нм моменту, GLA 35 4Matic AMG – «чертвіркою» 2.0, яка видає 306 сил і 400 Нм. В пару до молодшого агрегату запропонований семиступінчастий “робот”, до старшого – восьмиступінчаста трансмісія AMG SpeedShif DCT. З місця до «сотні» кросовери розганяються за 8,7 і 5,1 секунди відповідно.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас