Олена Мискова увійшла в топ-20 номінації "HR року" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Олена Мискова увійшла в топ-20 номінації "HR року"

Особисті фінанси
42
Журнал «Бізнес» оприлюднив двадцятку найкращих лідерів HR у своїй галузі. Серед них – Олена Мискова, директор з управління персоналом Альфа-Банку Україна. Двадцятку найкращих HR-управлінців сформували читачі «Бізнеса», віддавши свої голоси за того чи іншого кандидата на сайті видання.
На чолі з Оленою Мисковою HR-команда банку продовжує розвивати корпоративну культуру, оновлену та підкріплену новими цінностями після об’єднання двох великих банків, Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку. Впроваджує нові нефінансові методи мотивації персоналу та реалізовує унікальні проекти із залучення талановитих працівників та підвищення сприйняття Альфа-Банку як привабливого роботодавця на ринку України.
Одним із найяскравіших проектів, які стартували у 2019 році під лідерством Олени, стала програма із розвитку іміджу роботодавця #робота_на_мільйон, націлена на низку внутрішніх змін всередині банку. Завдяки ним Альфа-Банк Україна стане ще драйвовішим та цікавішим місцем роботи.
Також у 2019 році банк запустив «Школу на мільйон» – соціально відповідальний проект фінансової освіти для студентів. І стартував з чи не найбільшою програмою медичного страхування для 6 000 співробітників по всій Україні.
Олена Мискова – професіонал у сфері HR з досвідом роботи понад 18 років. Має досвід успішної роботи в міжнародних FMCG-компаніях Danone, Coca-Cola та Red Bull. До того як приєднатися до команди Альфа-Банку Україна, Олена Мискова очолювала управління персоналом в компанії «Монсанто Східна Європа».
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас