Банк Альянс приєднався до системи BankID — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Альянс приєднався до системи BankID

Особисті фінанси
38
Наш банк одним з перших приєднався до системи BankID НБУ. Відтепер наші клієнти мають можливість дистанційного доступу до фінансових, адміністративних та комерційних послуг через просту та зручну систему віддаленої ідентифікації BankID НБУ.
Що це і як працює
BankID – це єдина електронна система верифікації людини, яка дозволяє підтвердити особистість дистанційно і отримати доступ до адміністративних і банківських послуг.
З BankID українці зможуть отримати більше 70 адміністративних послуг (довідки, виписки, документи), і навіть відкривати рахунки в банках, не відвідуючи відділень.
Як скористатися BankID
Підключення до системи BankID НБУ абсолютно безкоштовне. Пройти ідентифікацію в системі нескладно, користувач повинен бути клієнтом Банку Альянс, так як ми вже підключені до системи BankID.
Щоб скористатися ідентифікацією через BankID, потрібно на одному з сайтів адміністративних установ вибрати пункт входу в систему через BankID. Далі, коли ви натиснете “увійти через BankID”, потрібно буде вибрати безпосередньо АТ «БАНК АЛЬЯНС». Після цього з’явиться вікно з трьома способами ідентифікації – через банк, за допомогою мобільного аутентифікації і електронно-цифрового підпису (ЕЦП).
Власне, при ідентифікації через банк немає ніяких складнощів.
Завдяки системі BankID Національного банку клієнти Банку Альянс зможуть, не виходячи з дому, тільки за допомогою мобільного телефону і електронного підпису підтвердити свою особистість і, наприклад, дистанційно відкрити рахунок в банку, взяти потрібну довідку або виписку, за якою до цього доводилося не одну годину стояти в чергах.
За матеріалами:
Альянс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас