Індустріалбанк отримав нагороду від компанії Refinitiv — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індустріалбанк отримав нагороду від компанії Refinitiv

Особисті фінанси
322
Індустріалбанк отримав нагороду від компанії Refinitiv
6 грудня 2019 року Індустріалбанк отримав нагороду від компанії Refinitiv, а саме Михайло Стецюк, Директор Департаменту фінансових ринків, став кращим трейдером, отримавши почесний знак “Best Trader” за активну діяльність на міжбанківському ринку України за підсумками 2019 року. При прийнятті рішення щодо переможців беруться до уваги обсяги та кількість угод в сфері торгівлі іноземною валютою на міжбанківському валютному ринку, а також курси, які трейдер пропонує іншим контрагентам в торговій системі.
“Наприкінці року Індустріалбанк продовжує збирати нагороди, і я дуже пишаюся тим, що не лише командні, але й ті, які вручаються особисто. Велика честь прийняти цю нагороду від шановного і авторитетного агентства. Саме такі нагороди підкреслюють рівень фахівців, які працюють в Індустріалбанку. – коментує Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку, – Дуже пишаюся своєю командою, та бажаю нам ще більших перемог. Ми й надалі маємо намір відстоювати лідируючі позиції як на міжбанківському ринку, так і в цілому по продуктах та сервісах. Від імені Банку висловлюю подяку Refinitiv за високу оцінку нашої діяльності. Адже Індустріалбанк наполегливо працює на різних рівнях, намагаючись створити максимально прозорі умови для отримання якісних сучасних фінансових послуг як приватними клієнтами, так і бізнесом”.
Індустріалбанк отримав нагороду від компанії Refinitiv
Агентство Refinitiv (раніше – Thomson Reuters Financial & Risk) щорічно проводить нагородження кращих гравців ринку. На церемонії вручення були присутні James Cliffe, Managing Director Refinitiv EMA; Antonio De Gregorio managing director Refinitiv CEE & CIS; Olga Protasenko, Refinitiv Account Manager Ukraine.
“Дуже пишаюся отриманою нагородою, для мене це визнання професійного рівня особисто та підтвердження звання лідера ринку для Індустріалбанку”, – прокоментував Михайло Стецюк.
Refinitiv є глобальним постачальником даних та інфраструктури фінансових ринків. Компанія була заснована в 2018 році. Вона знаходиться у спільній власності Blackstone Group LP, що володіє 55%, і Thomson Reuters, що володіє 45%. Річний обіг компанії становить 6 мільярдів доларів США, з більш ніж 40 000 компаній-клієнтів в 190 країнах.
Нагадаємо також, що в грудні 2019 року Індустріалбанк увійшов в ТОП-10 Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів, який проводиться Рейтинговим агентством “Стандарт-Рейтинг” (Україна).
2 грудня 2019 року Індустріалбанк отримав нагороду Банк року 2019 в номінації “Банк лідер за надійністю депозитів для юридичних осіб” в межах XI – Всеукраїнського конкурсу “Банк року – 2019”, організатором якого є міжнародний клуб “Банкиръ”.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас