Криклій пояснив, як забезпечать прозорість оренди в аеропорту "Бориспіль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Криклій пояснив, як забезпечать прозорість оренди в аеропорту "Бориспіль

Фондовий ринок
273
Міністерство інфраструктури та Фонд державного майна забезпечать прозорий та конкурентний конкурс на оренду майна аеропорту Бориспіль.
Про це заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій, інформує прес-служба міністерства.
“Раніше для оренди площ в аеропорту Бориспіль виставлявся один великий лот, це фактично обмежувало коло учасників конкурсу. До сьогодні процедуру не було змінено. Якщо ми хочемо отримувати з оренди більше – ми маємо по-іншому до цього підходити. Що наразі пропонується? У нас спільна позиція з Фондом державного майна: має бути конкуренція між потенційними орендарями. Хто запропонує найкращі умови, той орендуватиме”, – зазначив Криклій.
Він нагадав, що питання оренди в аеропорту Бориспіль не вирішене з квітня 2018 року.
Голова Фонду державного майна Дмитро Сенниченко заявив про домовленість із Міністерством інфраструктури, згідно з якою в оренду в аеропорту передаватимуть тільки об’єкти з визначеною площею та цільовим призначенням: “Це сприятиме прозорості проведення конкурсу та допоможе більш ефективно використовувати державне майно”.
За інформацією Мінінфраструктури, ДП “Міжнародний аеропорт “Бориспіль” має намір передати на конкурсних умовах в оренду площі, розташовані у терміналах F та D. Це сприятиме підвищенню якості обслуговування пасажирів та збільшенню доходів державного підприємства.
Конкурс організовує та проводить Регіональне відділення Фонду державного майна по Київській, Черкаській та Чернігівських областях, і потенційні орендарі мають звернутися до нього.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас