Компанія Jaguar оновила програмне забезпечення електромобіля I-Pace — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Jaguar оновила програмне забезпечення електромобіля I-Pace

Технології&Авто
482
Компанія Jaguar випускає оновлення програмного забезпечення для свого першого електромобіля I-Pace, який подарує позашляховику додаткові 12 миль. Британський автовиробник заявляє, що йому вдалося вичавити додатковий запас з акумуляторної батареї електричного позашляховика потужністю 90 кВт/год частково завдяки висновкам, зробленим з гоночної серії I-Pace, яка відкрила свій другий сезон в минулому місяці. Перед оновленням у I-Pace було близько 234 миль при повній зарядці EPA. Але після оновлення I-Pace зможе проїхати до 246 миль.
Jaguar – один з багатьох автовиробників, які беруть участь у Формулі E, п’ятирічній світовій гоночній серії. Але в 2018 році компанія також запустила серію підтримки all-I-Pace для Формули E. Оснащений новим оновленням програмного забезпечення I-Pace тепер буде виконувати більш ефективну роботу з передачі потужності від двох електродвигунів на колеса. Компанія також повідомила, що стала краще контролювати нагрів акумуляторного блоку, дозволяючи автомобілю частіше закривати вентиляційні отвори. Це знижує аеродинамічний опір. Водії також зможуть запускати I-Pace при більш низькому рівні заряду.
Компанія Jaguar повідомила, що збільшення діапазону було досягнуто також частково завдяки інформації, яку компанія дізналася з нових даних. Вона отримала їх з тисяч I-Paces, які вийшли на дорогу в минулому році. Тепер оновлені I-Paces краще впораються з використанням електродвигунів для гальмування, яке подає більше енергії назад в батарею. Jaguar також повідомляє, що вдосконалила алгоритм обчислення дальності, щоб більш точно відображати кількість миль, які можна проїхати до повної розрядки батареї.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас