Сплачуйте за комунальні послуги прямо в мобільному додатку ПУМБ Online — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сплачуйте за комунальні послуги прямо в мобільному додатку ПУМБ Online

Особисті фінанси
67
Подія, на яку всі довго чекали! Відтепер у мобільному додатку ПУМБ Online доступна оплата комунальних, а також послуг телебачення та інтернету.
Щоб здійснити оплату, потрібно на головній сторінці в меню обрати розділ «Послуги». Далі до ваших послуг категорії «Сплата за послуги» та «Інтернет, ТБ». За допомогою пошуку зі списку потрібно вибрати провайдера, ввести номер договору або інші необхідні дані, суму оплати та обрати картку / рахунок, з якого буде списана сума. Після проведення оплати мобільний додаток запропонує створити шаблон, щоб у майбутньому швидко сплачувати комунальні.
«Для багатьох наших клієнтів мобільний додаток стає зручним інструментом вирішення своїх фінансових питань. Саме тому ми поступово додаємо в нього опції, які дозволяють зручно та швидко здійснити всі платежі. Оплата комунальних послуг саме з таких. Вже зараз через додаток можна сплатити послуги від основних провайдерів телекомунікаційних послуг, а також від компаній, що надають комунальні послуги в усіх регіонах України. В майбутньому кількість послуг та компаній буде розширюватися, так само, як і буде покращуватися зручність сервісу», – прокоментував директор Департаменту розвитку digital бізнесу та дистанційних каналів ПУМБ Михайло Сергієнко.
Оплата послуг через мобільний додаток ПУМБ Online здійснюється без комісії.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас