Пориньте в коло друзів разом з Visa та BISbank — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пориньте в коло друзів разом з Visa та BISbank

Особисті фінанси
29
Цього року вперше відкриється святкова локація на території Київської кондитерської фабрики «Рошен» —ROSHEN Winter Village. ROSHEN Winter Village з величезною відкритою ковзанкою, казковою ялинкою та новорічним ярмарком відкриється в Києві, на Деміївській площі (пр-т Науки, 1), вже 30 листопада.
Тільки з Visa карткою BISbank можливо купити вхідний квиток на ковзанку зі знижкою 20%. На вас також чекає багато приємних пропозицій з 30 листопада до 8 березня 2020 року.
Традиційно в Харкові та Дніпрі ROSHEN також запрошує відвідати ковзанку на головній площі кожного з міст, а щоб ліпше відчути чарівну атмосферу Нового року та Різдва, за умови сплати з Visa карткою BISbank за квиток усі отримають 15% знижки.
Пориньте в коло друзів разом з Visa та BISbank!
Знижка 20% на вхідний квиток на ковзанку Roshen Winter Village за адресою м. Київ, пр-т Науки, 1 та парковку надається при оплаті карткою BISbank та Visa з 30 листопада по 8 березня 2020 року включно.
Знижка 15% на вхідний квиток на ковзанку Roshen в м.Дніпро , Площа Героїв Майдану та в м. Харків Майдан Свободи надається при оплаті платіжними картками BISbank та Visa з 30 листопада по 8 березня 2020 року включно.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас