Таскомбанк серед трендсетерів ринку електронної комерції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк серед трендсетерів ринку електронної комерції

Особисті фінанси
22
Таскомбанк серед трендсетерів ринку електронної комерції
Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ Валерій Даниленко отримав Кубок імені Вадима Гетьмана за особистий внесок в розвиток банківської справи, зокрема електронного бізнесу. Церемонія нагородження відбулася в рамках XI Всеукраїнського конкурсу “Банк року – 2019”, організатором якого є міжнародний фінансовий клуб «Банкиръ».
Валерій Миколайович призначений на посаду Заступника голови правління у березні 2016 р. Валерій має 15-річний досвід роботи в банківському секторі, понад 10 років працював в Акціонерному комерційному банку «Імексбанк». До приходу в ТАСКОМБАНК був заступником голови Правління ПАТ «Комерційний банк «ЦЕНТР».
“Дуже приємно отримати таку відзнаку, адже це одна з найвищих особистих нагород для банкіра. Для мене банк — це не тільки робота, а й моє найбільше захоплення. Точно можу сказати, що щоденна праця, моя та моїх колег, надзвичайно цікава, адже ми працюємо з інноваціями, а значить — однією ногою у майбутньому. Майбутньому, яке ми створюємо вже сьогодні», — підкреслив Валерій Даниленко.
МФ Клуб «Банкиръ» заснував приз пам’яті Вадима Гетьмана за особистий внесок в розвиток банківської справи. Вадим Гетьман — колишній голова Національного банку України, один із засновників національної банківської і фінансової системи, валютно-фінансового ринку і національної валюти «гривні». Приз пам’яті Вадима Гетьмана є авторською роботою українських скульпторів, членів Спілки художників України Стаса Кадочникова і Тетяни Зайцевої. Скульптура, виготовлена з бронзи, — є фігурою, яка символізує фінансову стабільність, відкритість і надійність.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас