Кредобанк – у ТОП-3 рейтингу надійності банківських депозитів України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредобанк – у ТОП-3 рейтингу надійності банківських депозитів України

Особисті фінанси
62
Кредобанк посів друге місце у рейтингу надійності банківських депозитів, який вже 27-й раз проводить українське рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» на підставі публічної інформації про роботу банків та їхньої фінансової звітності за підсумками 9 місяців 2019 року.
До 27-го рейтингу надійності депозитів українських банків було включено 60 банків, з них 19 отримали найвищу оцінку. Аналітики агентства «Стандарт-Рейтинг» формували рейтинг на основі моделі СAMEL (Capital adequacy, Asset quality, Management, Earnings, Liquidity). В процесі оцінки агентство вивчало окремі групи факторів і встановлювало їх вплив на надійність депозитів. До уваги бралися капітал банку, якість кредитного портфеля, ліквідність, прибутковість операцій, дисбаланс між активами і зобов’язаннями в іноземній валюті, масштаб діяльності, підтримка акціонерів та якість депозитних програм.
«Лідерські позиції Кредобанку в рейтингу надійності банківських депозитів у 2019 році підтверджує не тільки високий рівень довіри клієнтів до банку, а й зростання основних фінансових показників, — говорить перший заступник голови правління АТ „Кредобанк“ Єжи Яцек Шугаєв. — Важливо відзначити, що фактором перемоги у рейтингу депозитів стала не тiльки належність до найбільшої фінансової групи Польщі – PKO Bank Polski, а й зростання чистого прибутку, доходів та дотримання уcіх обов’язкових економічних нормативів».
У 2019 році Кредобанк посідає провідні місця у рейтингах професійної та медійної спільнот України. Серед них — це третє місце у рейтингу надійності великих роздрібних банків за листопад 2019 року за версією журналу «Гроші», перше місце у рейтингу найкращих кредитів на покупку комерційної нерухомості від Bankchart серед більш ніж 20-ти найбільших банків України, друге місце у рейтингу найнадійніших українських банків, від Інтернет-видання «Обозреватель» спільно з журналом «Рейтинг. Бізнес в офіційних цифрах» та шосте місце у рейтингу стійкості українських банків за підсумками третього кварталу 2019 року за версією фінансового порталу «Мінфін». Окрім того, Кредобанк переміг у номінації «Фінансова та страхова діяльність» Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2018», який щорічно проводить Асоціація платників податків України.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас