Клієнти А-Банку тепер можуть поповнити рахунок більше ніж 700 міжнародних операторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Клієнти А-Банку тепер можуть поповнити рахунок більше ніж 700 міжнародних операторів

Особисті фінанси
2265
Клієнти А-Банку тепер можуть поповнити рахунок більше ніж 700 міжнародних операторів
А-Банк оновив версію мобільного додатку АБанк24, в якому реалізував можливість поповнити рахунок 700 міжнародних операторів більше ніж у 160 країнах світу. Тепер, для того щоб поповнити рахунок зарубіжного оператора мобільного зв’язку, клієнт просто вводить номер телефону, додаток автоматично розпізнає країну та оператора та пропонує можливі номінали поповнення.
В банку впевнені, що ця послуга буде користуватися попитом серед клієнтів, адже попереду час зимових відпусток та подорожей. Також популярною послугою є поповнення телефонів своїх рідних, які навчаються або працюють за кордоном. Зокрема, у сусідній Польщі лише офіційно працюють понад 1,5 млн українців, а загальна цифра може сягати 4 млн.
Останнім часом А-Банк проводить регулярні оновлення свого додатку та постійно розширює функції, які доступні клієнтам в мобільному додатку АБанк24. Нещодавно А-Банк вперше у світі запустив послугу спільного доступу до кредитних карток Share.CreditCard, а також можливість оплати за допомогою Apple Pay, Google pay. На сьогодні у мобільному додатку АБанк24 можна користуватися усіма популярними банківськими функціями: переглядати баланси та виписку, отримувати кешбек, робити p2p перекази, платежі по Україні, керувати депозитами та кредитами, спілкуватися із Контакт-центром у чаті.
“Ми продовжуємо розвивати А-Банк як сучасний цифровий банк, – говорить Юрій Кандауров, Голова правління А-Банку. – Сьогодні у нас понад 1,2 млн клієнтів, і ми швидко зростаємо, зокрема завдяки інноваційним технологіям”.
За матеріалами:
А-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас