Таскомбанк виступив спонсором благодійного футбольного матчу "Кубок Захисника" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк виступив спонсором благодійного футбольного матчу "Кубок Захисника"

Особисті фінанси
42
Таскомбанк виступив спонсором благодійного футбольного матчу "Кубок Захисника"
З нагоди відзначення Дня Збройних сил України відбувся четвертий благодійний матч «Кубок Захисника» з міні-футболу. Спонсором футбольного турніру виступив ТАСКОМБАНК.
Основна мета благодійного заходу — це реалізація соціальних ініціатив, спрямованих на реабілітацію військовослужбовців, які захищають цілісність України в зоні бойових дій на Сході нашої держави. Турнір організовано Українською асоціацією футболу, Українською Прем’єр-лігою, Військовим інститутом телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут та ІА «Центр новин».
«Ми охоче підтримуємо подібні благодійні турніри, оскільки вони надають можливість не тільки отримати позитивні емоції та приємно провести час, а водночас єднають між собою його учасників, дають відчути командних дух», — прокоментував Директор Департаменту продажів роздрібних продуктів АТ «ТАСКОМБАНКУ» Борис Рафалович. А також привітав усіх причетних зі святом та подякував за затишок в українських оселях.
У матчі взяли участь команди Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, Національної гвардії України, Збірної журналістів України та Департаменту Патрульної поліції. В чесному змаганні перемогу здобула збірна Національної гвардії України. Також індивідуальні нагороди вручили кращим гравцям змагань: кращому воротарю, захиснику, нападаючому та кращому гравцю турніру.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас